Välkommen till Nycopac

Vi utvecklar och producerar hållbara emballage och förpackningar


 • Återvinningsbart material
 • Produkter

  Välkommen till Nycopac

  Vi utvecklar och producerar hållbara emballage och förpackningar


 • Innovativ design

 • Återvinningsbart material

 • Lång livslängd
 • Produkter

  Lådor


  Nycopac säljer plastlådor som tillverkas av en ledande producent. Dessa lådor är anpassade till europa- halv- eller kvartspall. Nycopac levererar lådor till olika branscher bland annat fordon och verkstadsindustrin, transport och lagerhantering, verksamheter inom livsmedel och mat samt lådor för elektronikprodukter. Lådorna håller hög kvalitet men kan även kompletteras med fackinreden, skuminreden samt mellanläggsskivor i Bubble Guard. Det är också möjligt med andra tillval som exempelvis dammlock för engångsbruk. Clever-Tetail Box är en i hopfällbar låda men även i sitt i hopfällda läge finns det utrymme för mellanlägg. Denna lätta låda är konstruerad för att tåla stötar och påfrestningar. Viklådor kan tillverkas i olika material, Well, kanalplast och Bubble Guard. Vakuumformade lådor lämpar sig bra vid transport av tyngre produkter där det krävs en större låda.  NYCOPAC säljer alla typer av plastlådor från en av Europas ledande producenter

  Eurostandard lådor / backar
  Omfattar alla typer av lådor som är anpassade till europa- halv- eller kvartspall.

  Vi levererar lådor till följande branscher:

  • Fordon- och verkstadsindustrin
  • ESD lådor för elektronik
  • Kött, grönsaker och bröd
  • Transport- och lagringslådor

  Lådorna kan kompletteras med mellanläggsskivor i Bubble Guard (se flik ”mellanläggsskivor”), fackinreden, skuminreden samt formade mellanlägg/brickor.

  De kan även levereras med dammlock för engångsbruk. Locket är billigt, kostar normalt bara ca 10% av leverantörens formsprutade standardlock och slängs efter användning. Om lådan måste tvättas så är det betydligt enklare och billigare att tvätta lådan utan lock och en annan fördel är också att engångslocket inte bygger på höjden, såsom det formsprutade standardlocket gör. Engångslocket har kanter som låser locket mot lådan så att det inte flyger iväg under hantering.

  Ihopfällbara lådor.
  Clever-Retail Box reducerar volymen i returtransporterna med 80%. Lådan är designad för att tåla slag och stötar trots sin låga vikt. I sitt ihopfällda läge (endast 6,5 cm) finns utrymme kvar för eventuellt mellanlägg. Den hopfällbara boxen finns från 300 x 400 x 240mm till 400 x 600 x 440mm. De kan levereras med eller utan lock. NYCOPAC kan även leverera en hopfällbar låda i halv-eller kvartspallsformat med byggbara sidor. Den kan även leveras på en dolly.

  Vikta lådor
  Alla viklådor som görs i Well kan också göras i kanalplast eller Bubble Guard. Denna typ av lådor används framför allt när man vill använda lådan som returemballage eller att speciella krav ställs på lådan som gör att man väljer plast istället för well. Även plastlådan kan lamineras på insidan med t,ex TNT för att skydda känsliga produkter.

  Vakuumformade lådor
  Om man vill ha en lite större låda, med speciella mått och för gods som är tyngre, är en vakuumformad låda ett bra alternativ. Den kan utformas att passa det emballerade godset exakt och lådan kan även utformas så att de kan travas i varandra under returtransporten och travas på varandra när de är fyllda under transport.

  Dokument