Lådor

 

640

NYCOPAC säljer alla typer av plastlådor från en av Europas ledande producenter

Eurostandard lådor / backar
Omfattar alla typer av lådor som är anpassade till europa- halv- eller kvartspall

Vi levererar lådor till följande branscher:
- Fordon- och verkstadsindustrin
- ESD lådor för elektronik
- Kött, grönsaker och bröd
- Transport- och lagringslådor

Lådorna kan kompletteras med mellanläggsskivor i Bubble Guard (se flik ”mellanläggsskivor”), fackinreden, skuminreden samt formade mellanlägg/brickor.

De kan även levereras med dammlock för engångsbruk. Locket är billigt, kostar normalt bara ca 10% av leverantörens formsprutade standardlock och slängs efter användning. Om lådan måste tvättas så är det betydligt enklare och billigare att tvätta lådan utan lock och en annan fördel är också att engångslocket inte bygger på höjden, såsom det formsprutade standardlocket gör.
Engångslocket  har kanter som låser locket mot lådan så att det inte flyger iväg under hantering.

Ihopfällbara lådor.
Clever-Retail Box reducerar volymen i returtransporterna med 80%. Lådan är designad för att tåla slag och stötar trots sin låga vikt. I sitt ihopfällda läge (endast 6,5 cm) finns utrymme kvar för eventuellt mellanlägg.
Den hopfällbara boxen finns från 300 x 400 x 240mm till 400 x 600 x 440mm. De kan levereras med eller utan lock.
NYCOPAC kan även leverera en hopfällbar låda i halv-eller kvartspallsformat med byggbara sidor. Den kan även leveras på en dolly

Vikta lådor
Alla viklådor som görs i Well kan också göras i kanalplast eller Bubble Guard. Denna typ av lådor används framför allt när man vill använda lådan som returemballage eller att speciella krav ställs på lådan som gör att man väljer plast istället för well. Även plastlådan kan lamineras på insidan med t,ex TNT för att skydda känsliga produkter.

Vakuumformade lådor
Om man vill ha en lite större låda, med speciella mått och för gods som är tyngre, är en vakuumformad låda ett bra alternativ. Den kan utformas att passa det emballerade godset exakt och lådan kan även utformas så att de kan travas i varandra under returtransporten och travas på varandra när de är fyllda under transport.


 

adobe-pdf-logo50x50                                                                                    box1

Ladda ner infoblad                                                                   Vakuumformade lådor – uppresta